Banquet Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry
Doplnky do kuchyne Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry
Značka: Banquet

Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry

červené Doplnky Banquet

Dostupnosť: skladom

Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ... Viac informácií

Farba:
  • červená
Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 21.5.2021

46,99 EUR
Na sklade
860 výdajných miest
14 dní na vrátenie

Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"

Dom a záhrada / Doplnky do kuchyne

Domov a nábytok a Doplnky do kuchyne Banquet

 Banquet

Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
3,99 EUR
Detail
-26%
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
6,99 EUR
Detail
-25%
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
5,69 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
4,99 EUR
Detail
-25%
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
11,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
4,99 EUR
Detail
-13%
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
13,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
15,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
9,99 EUR
Detail
-21%
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
5,49 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
16,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
26,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
30,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
4,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
19,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
6,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
17,99 EUR
Detail
-12%
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
7,89 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
5,99 EUR
Detail
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete  na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba. Viac informácií o produkte "Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry"
5,99 EUR
Detail
Hore